Marlous de Jong - Agent - Manager - Oprichtster

Marlous is oprichtster van TACT-Agents en werkt als agent/manager.
Zij is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is een ervaren marketeer.  Marlous treedt op als agent, waarbij zij de artistieke, creative en sportieve talenten adviseert bij contracten, contractonderhandeling, financien en juridische zaken. Zij onderhoudt de contacten in het creatief zakelijke werkveld en is op de hoogte van artistieke ontwikkelingen.

Tact-agents - Wie - FacebookTact-agents - Wie - LinkedIn   
Peter de Jong - Financieel en Juridisch adviseur
Peter is jurist en ondernemer. Als adviseur is hij betrokken bij verschillende organisaties. Voor TACT-Agents verzorgt hij de financiën, facturering, verloningen en belastingen. Ook geeft hij advies over financiële bedrijfsvoering en juridische zaken.
     
Stagiaire
TACT-Agents werkt regelmatig met stagiaires die Communicatie of Media & Entertainment studeren of een opleiding volgen aan een Theaterschool of Filmacademie. Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen met Marlous om een onderwerp voor een stageplaats te bespreken.
     
Marlous de Jong - Persoonlijk

Na zo’n tien jaar exclusief intensief management voor een groep professionele acteurs, ben ik nu per opdracht te benaderen als agent of manager.

Om een indruk te krijgen met wie je te maken hebt als je mij als agent of manager inschakelt, introduceer ik mezelf.

Laat ik daarbij de kleuterervaring en alle stoute acties gedurende de lagere en middelbare school periode overslaan en beginnen bij mijn studietijd in Amsterdam waar het moment toch was aangebroken om de juiste kennis te vergaren en levenservaring op te doen.

Ik heb Economie / Bedrijfskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Dit vond ik een erg leuke tijd. Niet dat de Vu zo spannend was, maar meer alles wat daarom heen gebeurde. Leuke mensen ontmoeten, mooie studiereizen maken naar India en Mexico, van alles organiseren, wat snuffelen in het bedrijfsleven terwijl het allemaal nog niet bloedserieus was. Onbeperkt museumbezoek met studentenkorting, naar voorstellingen, filmfestivals en feestjes gaan. Kortom leuk en niet te vergeten enorm leerzaam.

Na mijn studie ben ik keurig naar verwachting in het Bedrijfsleven gaan werken en als Marketing Trainee bij KPN klaargestoomd voor het hoger kader management. Naast de mobiele telefoon, de leaseauto en het mooie salaris ontbrak er iets wezenlijks aan deze mooie baan en dat was de creativiteit die ik zo graag terugvind in mijn dagelijkse routine van opstaan, naar werk gaan, weer thuis komen en opstaan enz. Op het hoogtepunt heb ik deze carrière dan ook afgebroken om weer uitdagend onderaan de ladder te beginnen in de culturele sector.

In 2003 heb ik mijn passie voor Theater en Film laten samenkomen met mijn zakelijk inzicht en marketing ervaring door het Managementbureau TACT-Agents op te zetten. Ik heb geen ambities om zelf in de schijnwerpers te staan, maar vind het prachtig om achter de schermen alles zo goed mogelijk te organiseren voor anderen en het Talent te laten schitteren op de rode loper of waar het Talent dan ook maar het applaus in ontvangst mag nemen.

Het omgaan en ontmoeten van allerlei persoonlijkheden, super ego’s en Talenten en hen te begeleiden in het maken van de juiste keuzes en het afhandelen van hun opdrachten en contracten vind ik ontzettend leuk om te doen.

Ondertussen heb ik ook het geluk in de echte liefde gevonden en drie kinderen op de wereld mogen zetten en ben dan ook trotse organisator van een gezin. Ik geniet van alle reuring en ontroering die zij mij geven. Mocht er tijd over zijn voor een rondje hardlopen, een balletje slaan op de tennisbaan of een yogales, dan pak ik die ontspanning graag even mee. Verder kijk ik altijd wat er op mijn pad komt.

Wanneer jij als acteur, zanger of sporter tegen de zakelijke kanten aanloopt van je werk en daar niet of onvoldoende voor jezelf uitkomt, kun je altijd contact met mij opnemen om te kijken of ik hierin iets voor jou kan betekenen. Ik ben gewoon te bereiken op een mobiele telefoon of per mail en alle sociale media die nu in de lucht hangen.

Tact-agents - Wie -TwitterTact-agents - Wie - FacebookTact-agents - Wie - LinkedInTact-agents - Wie - YouTube 

| © Copyright en Disclaimer | Algemene voorwaarden | Tact Agents - LinkedIn Tact Agents - Facebook - Marlous de Jong Tact Agents - Facebook Fanpage Tact Agents - Twitter Tact Agents - YouTube Tact Agents - Vimeo Tact Agents - Google+ Tact Agents - Pinterest  
 
 
..